Kinderportretten | Fris & vrolijk

Kinderportretten | Fris & vrolijk

Portretfotografie van kinderen

Het eerste lachje, de eerste stapjes, de eerste verjaardag, allemaal mooie momenten! Daarom is het ook belangrijk om van die mooie momenten vrolijke en spontane fotos’s van te hebben. Foto’s zijn waardevolle herinneringen voor later en wat is er nu leuker als je een mooie vergroting van je kind aan de muur hebt hangen! Een fotoreportage bij mij in de studio of op locatie is relaxt, exclusief en of nu om babyfotografie of kinderfotografie gaat, ik neem alle tijd die nodig is. In een ontspannen sfeer krijg je ook de mooiste en vrolijkste foto’s. Tijdens de fotoreportage neem ik genoeg tijd voor spontane foto’s, kinderportretten, portretfoto’s en foto’s van de kinderen samen of het gezin. Een fotosessie is daarom ook een fijne belevenis met een echte glimlach, zodat de foto’s een waardevolle herinnering zullen zijn voor nu en voor later. Mijn daglicht studio is gelegen in Abbekerk Noord-Holland maar ik fotografeer ook geregeld op andere plekken in Nederland.

Na afloop van de sessie maak ik een selectie welke ik bewerkt tot een mooi eindresultaat. Oneffenheidjes, krasjes, pukkeltjes etc. worden door mij netjes weggewerkt. De geselecteerde en bewerkte foto’s worden zowel in kleur als in zwart/wit gemaakt.

Contact
Wil je een fotoshoot bij mij boeken of wil je graag meer informatie, dan kan je via het contactformulier contact opnemen.

baby fotografie

baby fotografie

kinder fotoportret