Familie Fotoshoot op bijzondere locaties, op strand, in de duinen of bos

Familie Fotoshoot

Familie Fotoshoot buiten locatie

Op deze pagina staat een kleine selectie van diverse familie fotoshoots die in de afgelopen periode zijn gemaakt. Deze familie fotoshoots zijn gemaakt in de studio in de Honigfabriek, of het strand, duinen, bos en allerlei bijzondere buitenlocaties.

familie fotoshoot

Strand, Bos & Duinen

Voor meer informatie over een familie fotoportret in de studio of familiefotografie op locatie heb ik diverse blogs geschreven. Mijn 10 leukste tips voor een familie fotoshoot op locatie vind je hier.

Familieshoot Jaargetijden

Familie fotoshoot buiten kan in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent. Daar houden we niet van, toch ? Hoe leuk is het om een familie fotoshoot samen met de hele familie of je gezin. Lekker genieten en buiten plezier maken. Een familie fotoshoot op een buiten locatie is een veel geboekte fotoreportage bij kleurRIJK fotografeert.  Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten de herfst met de warme kleuren.  En hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt 😉

Contact

Wil je ook graag prachtige foto’s laten maken die je straks mooi kan ophangen in je huis ? Boek dan ook zo`n leuke een fotosessie familie fotoshoot.

Ben je op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Hoorn, Utrecht of Haarlem voor een kinder portret, newborn fotoshoot, zwangerschapsreportage of baby reportage of het complete gezin? Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, familie’s en gezinnen. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Voor nog meer mooie foto’s ? kleurRIJK fotografeert is ook op Instagram te vinden.

 

Is er iemand jarig of wil je zomaar iemand in je omgeving verrassen met een fotoshoot. KleurRIJK fotografeert heeft ook cadeaubonnen. Deze zijn ter waarde van de fotopakketten. Voor meer informatie klik hier.

 

 

familie fotoshoot

Bekijk hier mijn werkwijze familiefotografie met een fotosessie familie foto portret.