Tarieven

 

newborn fotografie

Pakket A

Fotoshoot in de studio, maximaal 4 personen  € 195,00, inclusief 7 digitale bestanden in hoge resolutie.

Pakket B

Fotoshoot in de studio, maximaal 4 personen  € 250,00, inclusief 12 digitale bestanden in hoge resolutie.

Pakket C

Fotoshoot in de studio, maximaal 4 personen  € 330,00, inclusief 20 digitale bestanden in hoge resolutie.

 

Pakket D

Wil je een combinatie fotoshoot, zwangerschap & newborn, boeken ? Voor meer informatie en prijzen kan je contact met mij opnemen. Bij het boeken van een gecombineerd pakket “zwanger en newborn” krijg je een korting van € 20,00.

 

Newborn Pakket 1

Een newbornfotoreportage bij jullie thuis kost € 275,00 (dit is inclusief 8 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

Newborn Pakket 2

Een newbornfotoreportage bij jullie thuis kost € 325,00 (dit is inclusief 13 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

Newborn Pakket 3

Een newbornfotoreportage bij jullie thuis kost € 425,00 (dit is inclusief 20 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

 

Pakket E

Een fotoshoot op locatie € 275,00 (inclusief 7 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).

Pakket F

Een fotoshoot op locatie € 325,00 (inclusief 12 digitale bestanden in hoge resolutie, bewerkt in zowel kleur als zwart-wit).
De studio is gevestigd in oude Honigfabriek in Koog aan de Zaan met exclusieve en sfeervolle details, raampartijen en hoekjes. Een super leuke vintage locatie en erg bijzonder qua licht en sfeer.

 

Aantal foto’s per shoot

Na elke fotoshoot maak ik een mooie selectie waaruit je je keuze voor het aantal HR  foto’s uit je fotopakket kan kiezen en eventueel nabestellingen voor o.a. afdrukken op hout, canvasdoek, acryl of aluminium kan doen.

Digitale bestanden

De HR digitale fotobestanden ontvang je met de WE-Transfer, bewerkt zowel in kleur als in zwart-wit. HR = hoge resolutie. Je ontvangt de foto’s zonder logo en in de beste kwaliteit.

Wetransfer = online programma waarmee ik alle foto’s in een keer naar jullie emailadres kan verzenden. Hoe dat werkt lees je hier.

De prijs van het fotopakket en eventuele reiskosten zal na reservering worden gefactureerd. Na betaling is de fotoshoot definitief geboekt.

Bij de prijzen van deze fotoshoots zijn de volgende kosten inbegrepen

  • De tijd die ik besteed aan de fotoshoot.
  • Bij de fotoshoot op locatie is km-vergoeding binnen Noord-Holland inbegrepen, daarbuiten reken ik € 0,30 per km.
  • 21% BTW
  • Ongeveer 30 geselecteerde digitale bestanden waaruit je nabestellingen kunt doen.
  • Alle geselecteerde foto’s worden nagekeken op belichting, kleur, contrast, en vakkundig en professioneel bewerkt zowel in kleur als in zwart/wit.
  • De nabestellingen en albums worden afgedrukt in een professioneel fotovaklaboratorium.

Contact opnemen

Heb je interesse of wil je een offerte op maat, neem dan contact met mij op.

De prijs van de fotoshoot vergoedt de tijd van het fotograferen, eventuele kilometers, de selectie en bewerking van de foto’s. Fotografe Marijke Trienekens heeft uitdrukkelijk het recht om de foto’s welke gemaakt zijn tijdens een fotoshoot te gebruiken voor o.a. eigen promotiedoeleinden, dit kan zijn plaatsing op de websites kleurRIJKontwerp of kleurRIJK fotografeert/social media en/of drukwerk. Lees meer hierover in mijn algemene voorwaarden.

 

KleurRIJK fotografeert | Zwangerschap | Newborn | Baby en Kinder Portret | Familie fotografie | Zakelijk fotoportret |
Zuideinde 74 | 1561 CE Koog aan de Zaan

kleurRIJK fotografeert is een onderdeel van Marijke Trienekens kvk 37138438.
Zwanger, Buik, Zwangerschap, Fotografie, Fotoshoot, Baby, Zwangerschapsreportage, Buikfoto, Buikfotos, Newborn, Portretfotografie, Kinderportretten, familieshoot, Familiefotoportret, Gezinsportret, Familieportret, Portretten, Kinderportret, Noord-Holland, Alkmaar, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Hilversum, Amstelveen, Hoorn, Purmerend, Zaandam en omgeving