Werkwijze Familie fotoshoot | familieportret op locatie

Werkwijze Familie fotoshoot

Familieportret op locatie

Met het hele gezin op de foto is een hele leuke beleving !

werkwijze familie fotoshoot

Familie fotoshoot op locatie

Familie fotoshoot en groepsportretten fotografeer ik op bijzondere locatie’s door heel Nederland. Hebben jullie een locatie die voor jullie bijzonder is ? Dan is het extra leuk om daar een familieportret of groepsreportage te maken. Strand, Bos, duinen, pitoreske dorpjes of de grote stad, ik ben van de partij !
Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. En dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen.
Tijdens de fotosessie familie fotoshoot maak ik niet alleen de groepsfoto. Indien gewenst maak ik ook portretten van alle broers en/of zussen, of alle kleinkinderen bij elkaar. En natuurlijk de gezinnen apart. Iedere combinatie die denkbaar is.

Aanleiding voor een familiefoto is vaak een verjaardag of jubileum. Een familie foto is leuk om naar te kijken en met veel plezier aan terug te denken. Best bijzonder toch, met z’n allen op de foto?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie of misschien direct een afspraak maken?

Ik fotografeer graag op prachtige locaties in heel Noord-Holland en Utrecht. Ook heb ik meerdere fotoshoots gemaakt op het strand van Egmond, Hargen, Petten Schoorl en Bloemendaal en Bergen aan Zee, in de Kennemerduinen en de oude binnenstad van Amsterdam en Utrecht.

 

familie fotoshoot
familie fotoshoot
familie fotoshoot

familie fotoshoot


familie fotoshoot
familie foto shoot strand
strand fotografie

familie fotoshoot strand
familie fotoshoot strand
Familieshoot strand
familie fotoshootfamilie fotoshoot

Als je geïnteresseerd bent in een familie fotoshoot op locatie dan kun je altijd contact met mij opnemen. Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem. Of zoek je een fotograaf voor een newborn fotoshoot, zwangerschapsshoot, baby reportage of groepsfoto?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen en families. Neem ook eens een kijkje op mijn facebookpagina en instagram.