Werkwijze Zwangerschapsfotografie | Mooi zwanger op de foto

Werkwijze Zwangerschapsfotografie

Op deze pagina staat een kleine selectie van mijn zwangerschapsfoto’s voor meer foto’s kun je ook mijn portfolio bekijken of het blog over de zwangerschapshoots lezen. Tussen de 30e en ongeveer 35e week is de mooiste periode om een reportage zwangerschapsfotografie te maken en je buik professioneel te laten fotograferen. Je buik is dan op zijn mooist en je voelt je goed en fijn.

Zwangerschapsfotografie en zwanger zijn is iets heel bijzonders. Er groeit een klein wonder in je buik. En de bolle buik is iets om heel trots op te zijn.
Zwangerschapsfotografie maken we in mijn daglicht studio, op een bijzondere (buiten) locatie of gewoon bij jou thuis. Mijn daglicht studio is gevestigd in een de oude Honigfabriek in Koog aan de Zaan.

In mijn studio maak ik een aantal composities. Je kan tijdens de fotoshoot wisselen met kleding en/of lingerie (of zonder kleding). Ook je partner en eventuele kinderen zijn bij de fotoshoot welkom en kunnen onderdeel van de fotoshoot zijn. Tijdens de fotoshoot neem ik ruim de tijd. En als je het leuk vind maak ik tijdens de fotoshoot gebruik van allerlei accessoires, zoals voiles en kant in combinatie met je eigen lingerie. Bekijk ook eens mijn portfolio.

Ik fotografeer met gebruikmaking van natuurlijk daglicht. In de fabriek gebruik ik oude deuren, wanden, raampartijen en leuke hoekjes als achtergrond. Met de sfeer en het bijzondere daglicht in de fabriek zorg ik voor mooie en bijzondere fotografie. Een zwangerschapsfotoshoot kan in elk seizoen! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Een zwangerschapsfotoshoot is niet alleen leuk als herinnering, maar ook een hele leuke belevenis. Het is namelijk niet zo dat alleen de zwangere vrouw op de foto gaat; ook je partner en eventuele kinderen dragen bij aan de feestvreugde.

Visagie

Als je jezelf nog meer wil verwennen, behoort visagie tot de mogelijkheden.

Benieuwd wat er bij zwangerschapsfotografie komt kijken en wat de kosten zijn? Klik dan hier.

“Zwanger zijn is een bijzonder moment in je leven en iets dat je nooit zal vergeten. Op een bijzondere manier probeer ik een mooie tijd vast te leggen om later te herinneren en koesteren.”

Zwangerschapsshoot

zwanger op de foto

Zwangerschapsfotoshoot bij je eigen thuis

trots op je zwangerschap

werkwijze zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem. Of zoek je een fotograaf voor een newbornfotoshoot, zwangerschapsshoot, baby reportage of voor een familieshoot ?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, en families. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Neem ook eens een kijkje op mijn facebookpagina en instagram