Zwangerschapsfotografie

Op deze pagina staat een kleine selectie van mijn zwangerschapsfoto’s. Tussen de 30e en ongeveer 35e week is de mooiste periode om een reportage zwangerschapsfotografie te maken en je buik professioneel te laten fotograferen. Je buik is dan op zijn mooist.

zwanger-in-blije-verwachting-baby-op-komst

Werkwijze

In mijn studio maak ik een aantal composities. Je kan tijdens de fotoshoot wisselen met kleding of lingerie (of zonder kleding). Ook je partner en eventuele kinderen zijn welkom en kunnen onderdeel zijn van de fotoshoot. Het is voor de fotoshoot leuk en mooi als jullie qua kleding en kleur op elkaar afgestemd zijn. Bij de definitieve boeking van de fotoshoot krijg je ook kledingtips toegestuurd. Ik neem rustig de tijd tijdens de fotoshoot. In mijn studio maak ik gebruik van allerlei accessoires, zoals voiles en kant, bijzondere achtergronden zoals houten wanden, deuren, mooie raampartijen of juist een eenvoudige witte achtergrond. Een fotoshoot van een bijzonder moment en een unieke ervaring in je leven, namelijk je zwangerschap, iets wat je nooit zal vergeten. Straks als je bolle buik weer is verdwenen kun je met foto’s de herinnering bewaren en koesteren.

Visagie

Als je jezelf nog meer wil verwennen, behoort visagie tot de mogelijkheden.

Benieuwd wat er bij zwangerschapsfotografie komt kijken en wat de kosten zijn? Klik dan hier.

zwangerschapsfotografie

zwangerschapsfotografie

Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via fotografe@kleurrijkontwerp.nl.
Of ben je misschien op zoek naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Hoorn, Utrecht of Haarlem. Of zoek je een fotograaf voor een newbornfotoshoot, zwangerschapsshoot, baby reportage of voor een familieshoot ?
Marijke Trienekens is als vakfotografe gespecialiseerd in het fotograferen van zwangerschap, newborn, kinderen, en families. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Neem ook eens een kijkje op mijn facebookpagina en instagram