familie fotoshoot

Familie Fotoshoot Bergen aan Zee

Waarom is een fotoshoot met de familie aan het strand zo leuk?

Dat kan je hieronder lezen, waarom een fotoshoot met je familie of het hele gezin aan het strand zo leuk is om samen te doen. 

Familie fotoshoot Bergen aan Zee

Een familie fotoshoot met zijn allen is altijd plezier. Grootouders, ouders en de kinderen, samen een feestje maken op het strand.  Dat was ook met deze leuke en gezellige familie. De zon liet het helaas afweten en er waren wat wolken te zien, dat allemaal zorgde dat juist voor een prachtig, zacht licht en een kleurrijke lucht. Perfect voor de foto’s!

We hadden afgesproken voor de familie fotoshoot bij strand Noord in Bergen aan Zee, tijdstip was net aan het begin van de avond. Wat een geweldige plek voor een familieshoot op het strand! Tijdens de fotoshoot brak er zelfs een klein zonnetje door de wolken, wat de lucht mooi rood en oranje kleurde. Deze strandshoot starten we onder aan de duinrand en liepen daarna richting het strand. Op het strand hebben we verschillende familieopstellingen vastgelegd. Zo heb je je bij iedere foto een andere achtergrond, duinen, groen, strand en zee. Het leukste vind ik bij een familie fotoshoot de losse manier van posen, het bewegen en plezier maken.  Zo krijg je ook een heleboel verschillende foto’s, elk met hun eigen vibe. Belangrijk vind ik het ook als iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de fotoshoot. Zeker de kinderen, die vonden het geweldig om over het strand te rennen. Wil je meer inspiratie voor een familie fotoshoot of strandshoot? Check dan mijn andere blogs over familiefotoshoot’s. De lucht was echt adembenemend tijdens de shoot! Ik heb enorm genoten van deze strandshoot, zowel van het leuke gezelschap als van de prachtige lucht.

Strandshoot met de familie

Deze strandshoot starten we onder aan de duinrand en liepen daarna richting het strand. Op het strand hebben we verschillende familieopstellingen vastgelegd. Zo heb je je bij iedere foto een andere achtergrond, duinen, groen, strand en zee. Het leukste vind ik bij een familie fotoshoot de losse manier van posen, het bewegen en plezier maken.  Zo krijg je ook een heleboel verschillende foto’s, elk met hun eigen vibe. Belangrijk vind ik het ook als iedereen het naar zijn zin heeft tijdens de fotoshoot. Zeker de kinderen, die vonden het geweldig om over het strand te rennen. Wil je meer inspiratie voor een familie fotoshoot of strandshoot? Check dan mijn andere blogs over familiefotoshoot’s. De lucht was echt adembenemend tijdens de shoot! Ik heb enorm genoten van deze strandshoot, zowel van het gezelschap als van de prachtige lucht. Hieronder een kleine selectie uit een hele mooie fotoserie.

Wil je contact!

Voor een familie fotoshoot op een bijzondere buitenlocatie, neem gerust contact met mij op via het contactformulier. Zoek je een fotograaf in de regio Alkmaar, Amsterdam, Castricum, Haarlem of Utrecht voor een zwangerschapsshoot, strandshoot, newborn of baby fotoshoot? Neem dan contact met mij op om je fotoshoot te reserveren! Check ook mijn Instagram voor meer inspiratie en voorbeelden.

familike strand fotoshoot bergen aan zee
familie fotoshoot
waarom een familie fotoshoot leuk is
strand fotoshoot bergen
familie fotoshoot bergen
familie fotoshoot bergen
familie bergen aan zee
strandshoot bergen aan zee
familie fotoshoot strand