Zwangerschapsshoot Haarlem en omgeving​

Zwangerschapsfoto’s, leg de magie van je prachtige buik vast

Zwangerschapsfotos, leg de magie van je prachtige buik vast

Ben je zwanger en wil je die prachtige buik professioneel laten fotograferen? Wil je ook zwangerschapsfotos, laat dan de magie van je prachtige buik vastleggen. Het beste moment voor een zwangerschapsfotoshoot is ongeveer tussen week 32 en 36 van je zwangerschap. Je buik is dan mooi rond en de baby is nog niet onderweg. Laten we vooraf even overleggen, misschien wil je wel elke maand een foto maken om de groei van je buik vast te leggen! Zwangerschapsfotos zijn een fantastische herinnering voor later. 

Tips voor een zwangerschapsshoot op locatie

Een buitenlocatie kiezen voor je zwangerschapsshoot? Houd dan wel rekening met het weer en het seizoen. Zonnige foto’s van je blote buik zijn prachtig, maar in de winter is dat minder praktisch. Regen en donkere wolken kunnen altijd opduiken. Regent het tijdens je shoot? Geen probleem! We kunnen even wachten of de shoot een paar dagen uitstellen.

Waar moet je op letten bij het kiezen van een locatie?

  • Bereikbaarheid en afstand.
  • Tijdstip van de dag.
  • Drukte en andere bezoekers.
  • Mogelijkheid om van kleding te wisselen.

Bij een fotoshoot op locatie kun je vaak in de auto van kleding wisselen. Bekijk daarom van tevoren de mogelijkheden.

Professionele zwangerschapsfotoshoot

Niet iedereen voelt zich direct comfortabel voor de camera, zeker niet als je geen model bent. Bij een zwangerschapsfotoshoot draait het om spontaniteit, niet alleen om geposeerde houdingen. Vooraf aan de zwangerschapsfotoshoot maken we kennis. Voordat je het weet ben je de camera vergeten en vind je de shoot gewoon leuk en zal het een bijzondere ervaring voor je zijn. We doen de zwangerschapsfotoshoot tenslotte samen. Ook je partner en eventuele kinderen zijn welkom en kunnen onderdeel van de shoot zijn.

Zwangerschapsshoot Haarlem en omgeving

In en rond Haarlem en Omgeving zijn veel prachtige locaties voor een fotoshoot, denk aan het strand bij Bloemendaal of Zandvoort, Het Wed, Landgoed Elswout of wat denk je van het Wandelbos Groenendaal in Heemstede. Dit is maar een kleine opsomming van leuke en bijzondere locaties. Er zijn er natuurlijk veel meer. De meeste zwangerschapsshoots worden aan het einde van de middag gepland vanwege het mooie zachte en natuurlijke licht. Ik maak foto’s vanuit verschillende hoekpunten 

Afspraak en kosten Zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot op locatie kost 275 euro en is inclusief de keuze voor 25 digitale fotobestanden, incl kilometervergoeding vanaf postcode 2014, daarbuiten reken ik 0,35 c per kilometer. De digitale fotobestanden kun je op verschillende materialen laten afdrukken, samenstellen album of gebruiken voor het geboortekaartje. De foto’s zijn een bijzondere en mooie herinnering voor later. 

Ben je enthousiast na het lezen van dit blog en wil je ook zo’n leuke zwangerschapsfotoshoot met je partner en eventuele kinderen? Neem dan contact met mij op en we bespreken jouw wensen. Kijk ook eens op mijn Instagram, daar plaats ik met regelmaat nieuwe foto’s. 

zwangerschapsfoto
zwangerschapsshoot
zwangerschapsfotoshoot haarlem
zwangerschapsfotoshoot
professionele zwangerschapsfotoshoot​
Zwangerschapsshoot Haarlem en omgeving​