Fine Art kinderportret

Fine art kinderportret

Het eerste lachje, de eerste stapjes, de eerste verjaardag, allemaal mooie momenten! Daarom is het ook belangrijk om van allerlei leeftijden mooie  fotos te hebben. Foto’s zijn waardevolle herinneringen voor later en wat is er nu leuker als je een mooie vergroting van je kind aan de muur hebt hangen! Fine Art Kinderportret bij mij in de studio of op locatie is relaxed en exclusief. Of het nu om een baby of kinder fotoshoot gaat ? Ik neem alle tijd die nodig is. In een ontspannen sfeer krijg je ook de mooiste en vrolijkste foto’s. Tijdens de  fotoshoot neem ik genoeg tijd voor spontane foto’s, kinderportretten, portretfoto’s en foto’s van de kinderen samen of het gezin. Een fotosessie is daarom ook een fijne belevenis met een echte glimlach, zodat de foto’s een waardevolle herinnering zullen zijn voor nu en voor later.

Daglicht Studio

Mijn daglicht studio is gelegen op De Oude Veiling in Zwaag, nabij Hoorn. Zaan. Ik fotografeer in mijn studio maar geregeld ook op andere plekken door heel Nederland.

Na afloop van de fotoshoot maak ik een selectie uit de foto’s welke ik bewerkt tot een mooi eindresultaat. Oneffenheidjes, krasjes, pukkeltjes etc. worden door mij netjes weggewerkt. De geselecteerde foto’s worden nagekeken op contrast en licht en nabewerkt zowel in kleur als in zwart/wit.

Contact

Wil je een fine art kinderportret bij mij boeken of wil je graag meer informatie, dan kan je via het contactformulier contact opnemen.

baby fotografie

kinder fotoportret

fine art kinderportret