Honden fotoshoot

Wat leuk! Jullie zijn van plan om een honden fotoshoot te laten maken? Sommige baasjes laten hun hond regelmatig fotograferen, zo heb je fotoshoots van pup tot volwassen hond. Hoe mooi toch!  Samen bedenken we een super leuke buitenlocatie, misschien een locatie waar jullie graag wandelen of juist in de studio. Er zijn zoveel leuke buitenplekken in Nederland te vinden. Ik denk hierover graag met jullie mee!

Honden Fotoshoot Noord Holland Studio6

Honden fotoshoot In de natuur of in de studio

Een Honden fotoshoot op locatie kan gemaakt worden in alle jaargetijden. Eigenlijk maakt het weer niet uit, als het maar niet regent! Je trouwe viervoeter kunnen we tijdens ieder seizoen mooi vastleggen in de natuur. Lekker genieten en buiten plezier maken dat staat centraal. Een fotoshoot op een buiten locatie is bij mij een veel geboekte fotoshoot. Ieder seizoen heeft zijn charme, de ontluikende lente met de prachtige bloemen, de warme zomer met de mooie luchten. De herfst met de warme kleuren en hebben we een familie fotoshoot in de winter, dan hopen we natuurlijk dat het sneeuwt! Natuurlijk kunnen we de hond ook fotograferen in de studio dan kunnen we extra creatieve beelden schieten en experimenteren met licht!

Wat kost een Honden fotoshoot?

Honden Fotoshoot studio

Honden Fotoshoot

Bij een honden fotoshoot mogen jullie zelf je favoriete foto’s uitzoeken in een online galerij. Jullie maken met elkaar de keuze voor de favoriete foto’s.

Fotograaf Marijke Trienekens

Ontmoet jouw fotograaf

Hi! Mijn naam is Marijke, ik ben de fotografe achter Kleurrijk Fotografeert. Als 8 jarig meisje kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eerste camera! Dit was natuurlijk nog in het analoge tijdperk, maar mijn fascinatie voor fotografie was geboren. Inmiddels heb ik de vakopleiding tot vakfotografe bij de fotovakopleiding in Amsterdam afgerond en ben ik gespecialiseerd in portret, newborn, familie en boudoir fotoshoots.

Boek je shoot

Ben je enthousiast geworden over de fotoshoots bij Kleurrijk Fotografeert? Neem dan contact op om een fotoshoot te boeken.