Newborn Fotoshoot

Newborn Fotoshoot

Een nieuw kindje, zacht huidje en donshaartjes, kleine vingertjes en teentjes. Alles is mooi aan een pasgeboren newborn baby.

Werkwijze

Een fotoshoot met een pasgeboren kindje vraagt om een heel speciale aanpak. De kleine baby bepaalt uiteindelijk het tempo en in welke houdingen ik haar of hem kan fotograferen. Ik doe er alles aan om het voor je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken.
Een newborn fotoshoot met een pasgeboren baby is uit ervaring het meest ideaal tussen dag 5 en dag 10 ( in ieder geval in de eerste 2 weken). In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor ik ze slapend in verschillende poses kan leggen.
Voor deze newborn fotoshoot kom ik graag bij jullie thuis. In de eigen thuisomgeving, zo net na de bevalling, is dat vaak fijner voor moeder en kind. Thuis fotograferen geeft voor moeder en baby veel meer rust. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot en plan er dan ook drie uur voor in. Mocht ik langer nodig hebben, dan neem ik die tijd ook gewoon.
En een fotoshoot van een newborn is geen shoot zonder de leuke en bijzondere accessoires. Deze neem ik mee en worden in overleg gebruikt om nog mooiere foto’s te maken. Tijd voor voeding of verschonen is natuurlijk ook geen probleem, dat hoort er immers allemaal bij.

newborn fotografie

Voor het geboortekaartje is het mogelijk om een foto van de newborn fotoshoot te gebruiken. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden. Wel wil ik graag dat je het van te voren even aangeeft, dan kan ik daarmee rekening houden. Voor meer info kun je contact opnemen via het contactformulier.