Uitleg | Fotos downloaden via wetransfer

Uitleg | Foto’s downloaden via wetransfer

Foto’s downloaden via de Wetransfer

Wanneer de foto’s klaar zijn, worden ze via WeTransfer naar je toegestuurd. WeTransfer is een internet dienst die de mogelijkheid geeft om de grote bestanden (dus alle foto’s in een keer) via het internet naar de klant te versturen.

Stap 1: In je emailbox ontvang je van WeTransfer een mail met daarin als onderwerp “fotografe@kleurrijkfotografeert.nl heeft je een bestand gestuurd via WeTransfer”. In deze email vind je een downloadlink. Het is belangrijk om te weten dat je de foto’s op een vaste computer of laptop download. Via telefoon of tablet geeft dit meestal problemen vanwege de hoeveelheid grote bestanden.

Stap 2: Klik vervolgens op de downloadknop die te vinden is in de e-mail. Automatisch wordt je doorverwezen naar de website van WeTransfer. Op de website waar je naartoe verwezen wordt zie je onderstaande afbeelding verschijnen. Om de foto’s te downloaden hoef je hier alleen maar op downloaden te klikken.

De link die je boven in de adresbalk ziet is alleen voor jullie en voor ons zichtbaar. Niemand anders kan bij jullie foto’s.

Stap 3: Wanneer er op downloaden is geklikt wordt er automatisch een ZIP bestand gedownload. Het ZIP bestand kun je terugvinden in het mapje downloads op je computer. Afhankelijk van je internetverbinding kan het even duren voordat de foto’s gedownload zijn.

Stap 4: Als het downloaden klaar is dubbelklik je op het ZIP bestand dat zojuist gedownload is. De foto’s worden nu automatisch uitgepakt en  in een map gezet. Vervolgens klik je op de map die verschijnt en kun je zo de foto’s inzien!

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande dan hoor ik dat uiteraard graag.