Wat kan je verwachten bij een zwangerschapsshoot ?

Zwangerschapsshoot studio & locatie

Wat kan je verwachten bij een zwangerschapsshoot ? Wat trekt je aan ? Wanneer doe je deze zwangerschapsfotoshoot? Wat is de beste periode ? Allemaal vragen!  Op deze pagina staat een overzicht en probeer ik antwoord te geven, wat je nu allemaal kan verwachten bij een zwangerschapsshoot.

Zwanger, in blijde verwachting, er is baby op komst.

Ben je zwanger, in blijde verwachting, is er een baby op komst ? Van harte gefeliciteerd. Wat een spannende periode. Tussen de 30e en ongeveer 35e week is de mooiste periode om een reportage zwangerschapsfotografie te maken. Het juiste moment om je buik professioneel te laten fotograferen. In deze periode is je buik op zijn mooist.
Zwangerschapsfotografie kan bij mij in de studio in Zwaag of op een mooie buiten locatie. Zwangerschapsfotografie is mogelijk in elk jaargetijde.

Verhalen Zwangerschapsfotoshoot

Misschien ben je benieuwd naar eerdere zwangerschapfotoshoots die ik heb gemaakt. Wil je misschien de verhalen lezen achter de zwangerschapsfotografie.
Neem dan een kijkje op mijn blog zwangerschapsfotografie.

Wil je informatie over een zwangerschapsfotoshoot en zou je graag ook zo’n leuke fotoshoot boeken, neem dan contact op via het contactformulier.

Op de onderstaande link kun je nog meer zwangerschapsfotografie bekijken en ook allerlei verhalen over zwangerschapsfotografie. Wat trek je bijvoorbeeld aan ?

Wil je graag contact ?

Vul dan het contactformulier in.  Ik geef altijd binnen 24 uur antwoord.

zwangerschapsfotografie

Ben je geïnteresseerd in zwangerschapsfotografie dan kun je altijd contact met mij opnemen via het contactformulier.

Marijke Trienekens is gespecialiseerd in portretfotografie. Met name zwangerschapsfotografie, newborn fotografie, kinderportret en familie fotoreportages. Neem contact op voor het reserveren van jouw fotoshoot! Kijk ook eens op mijn facebookpagina en instagram