Fotoshoots

Familie fotoshoot


Familie Fotoshoot

Familie Fotoshoot in het bos, het strand of de duinen

Wat leuk! Jullie zijn van plan om een familie fotoshoot te laten maken? Is er een speciale reden voor de fotoshoot? Is het een cadeau voor de ouders, of grootouders of is het “gewoon” weer eens tijd om weer samen op de foto te gaan. Sommige families gaan iedere vijf jaar samen op de foto. Hoe mooi toch!  Samen bedenken we een super leuke buitenlocatie, misschien een locatie waar een van jullie of jullie allemaal een bijzondere herinnering aan hebben. Er zijn zoveel leuke buitenplekken in Nederland te vinden. Ik denk hierover graag met jullie mee! Buiten fotograferen is met een groep extra leuk omdat iedereen zich veel meer kan ontspannen op de foto. En dit is ook veel leuker als er kleine kinderen bij zijn. In de studio is het meestal wat stijfjes en wat minder ongedwongen. De fotoshoot én het eindresultaat wordt een prachtige herinnering voor later!

Familie Fotoshoot is mogelijk in alle jaargetijden.

Of het nu winter, lente, zomer of herfst is, een familie fotoshoot is in alle jaargetijden leuk om samen te doen. Iedere periode in het jaar heeft iets bijzonders, en je zoekt de locatie erbij uit.

Ieder seizoen heeft zijn eigen lichtsoort en locatie. Denk aan de zee, het bos, de bloesem aan de bomen. bomen vol groene bladeren of juist in de herfstkleuren.

Gouden uur

Fotograferen in het gouden uur is de periode na zonsopkomst of voor zonsondergang. Als er op dat moment geen wolken voor de zon zitten, dan krijg je de gouden of rode gloed in je foto’s.

Invloed van kleding

Bij een familie fotoshoot is de kleding ook van invloed. Welke kleuren en style gaan jullie dragen? Kom je in een zomerjurk of juist een dik wollen vest? Hoewel de meeste mensen de voorkeur geven aan zomerkleding op foto’s, kan winterkleding juist ook een warme sfeer geven aan foto’s. Bij het boeken van een familie fotoshoot krijg je van mij tips voor jullie kleding en kleur keuze.

Familieportret Strand Bloemendaal

Newborn Fotoshoot aan huis

newborn fotoshoot

Een nieuw kindje, zacht huidje en donshaartjes, kleine vingertjes en teentjes. 

Alles is mooi aan een pasgeboren newborn baby.


Welkom in de wereld van delicate teentjes, nieuwsgierige oogjes en tedere momenten. Als kersverse ouders, is er niets waardevoller dan de eerste dagen en weken met jullie pasgeboren baby. Een newborn fotoshoot bij je thuis biedt een unieke kans om deze kostbare momenten vast te leggen in de comfortabele omgeving van jullie eigen huis.

Newborn Fotoshoot aan huis

Een fotoshoot met een pasgeboren newborn baby vraagt om een heel speciale aanpak. De kleine
baby bepaalt uiteindelijk het tempo en in welke houdingen ik haar of hem kan fotograferen. Tijdens de fotoshoot doe ik er alles aan om het voor je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken.
Een newborn fotoshoot is uit ervaring het meest ideaal rond dag 14 na de
geboorte ( in ieder geval in de eerste 2 weken). In deze periode slapen baby’s nog heel diep,
waardoor ik ze slapend in verschillende poses kan leggen. Zodra de kraamzorg is vertrokken en de baby op of boven het geboortegewicht is, kan ik voor de newborn fotoshoot bij jullie thuis komen.
Voor deze bijzondere fotoshoot kom ik graag bij jullie thuis. In de eigen thuisomgeving, zo net na de
bevalling, is dat vaak fijner voor moeder en kind. Thuis fotograferen geeft voor moeder en baby veel
meer rust. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot en plan er dan ook drie uur voor in.
Een fotoshoot van een newborn is geen shoot zonder de leuke en bijzondere accessoires. Deze neem
ik mee en worden in overleg gebruikt om nog mooiere foto’s te maken. Tijd voor voeding of
verschonen is natuurlijk ook geen probleem, dat hoort er immers allemaal bij.


Neem Contact op

Boek je shoot

Ben je enthousiast geworden over de fotoshoots bij Kleurrijk Fotografeert? Neem dan contact op om een fotoshoot te boeken.


Contact

Dupho Lid
Fotograaf Marijke Trienekens

Ontmoet jouw fotograaf

Als 8 jarig meisje kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eerste camera! Dit was natuurlijk nog in het analoge tijdperk, maar mijn fascinatie voor fotografie was geboren. Ik heb de opleiding Mode & Kleding in Utrecht gedaan, de opleiding grafische vormgeving gevolgd en aansluitend de 3 jarige vakopleiding tot vakfotografe bij de fotovakopleiding in Amsterdam afgerond met een goed resultaat. Omdat ik mensen mooi en bijzonder vind heb ik mijn specialisatie gedaan in publieke fotografie, en dan met name newborn, baby fotografie, zwangerschap en familie fotoshoots. Maar ook in portretten, boudoir en zakelijke shoots heb ik veel ervaring. Mijn manier van fotografie is in die zin bijzonder omdat bij mij de mens centraal staat. Fotografie is aan één kant een technisch vak, maar aan de andere kant is het ook echt mensenwerk en mijn doel is juist iedereen die voor mijn camera staat zo puur en mooi mogelijk op de foto te zetten.

Zelf ben ik een gevoelsmens waardoor ik degene die voor mijn camera staat snel aanvoel. In mijn ogen iets dat heel belangrijk is, want het helpt onwijs om dan samen tot een heel mooi resultaat te komen. De reacties op mijn werk geven dat ook weer. Een foto is pas goed als het gevoel van het moment erin ligt.

Met de fotografie voor Kleurrijk Fotografeert heb ik echt mijn creatieve plek gevonden en het lijkt me onwijs leuk om ook voor jou een speciaal moment in prachtige foto’s te vangen!

Liefs, Marijke


Contact

Portfolio


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn FotoshootNewborn Fotoshoot


Newborn FotoshootNewborn Fotoshoot


Newborn FotoshootNewborn Fotoshoot


Newborn FotoshootNewborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Newborn Fotoshoot


Show More
No more portfolio items to show