Newborn Fotoshoot

Een nieuw kindje, zacht huidje en donshaartjes, kleine vingertjes en teentjes. Alles is mooi aan een pasgeboren newborn baby.
Welkom in de wereld van delicate teentjes, nieuwsgierige oogjes en tedere momenten. Als kersverse ouders, is er niets waardevoller dan de eerste dagen en weken met jullie pasgeboren baby. Een newborn fotoshoot bij je thuis biedt een unieke kans om deze kostbare momenten vast te leggen in de comfortabele omgeving van jullie eigen huis.

Newborn

Een teder begin: Het vastleggen van nieuw leven met een newborn fotoshoot bij jou thuis

Wat kost een Newbornshoot?

Newbornshoot Pakket 1

Bij een Newborn fotoshoot mogen jullie zelf je favoriete foto’s uitzoeken in een online galerij. Jullie maken met elkaar deze keuze voor jullie favoriete foto’s.

Newbornshoot Pakket 2

Bij een Newborn fotoshoot mogen jullie zelf je favoriete foto’s uitzoeken in een online galerij. Jullie maken met elkaar deze keuze voor jullie favoriete foto’s.

Meer informatie of wil je een shoot boeken?

Fotograaf Marijke Trienekens

Ontmoet jouw fotograaf

Hi! Mijn naam is Marijke, ik ben de fotografe achter Kleurrijk Fotografeert. Als 8 jarig meisje kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eerste camera! Dit was natuurlijk nog in het analoge tijdperk, maar mijn fascinatie voor fotografie was geboren. Inmiddels heb ik de vakopleiding tot vakfotografe bij de fotovakopleiding in Amsterdam afgerond en ben ik gespecialiseerd in portret, newborn, familie en boudoir fotoshoots.

Werkwijze Newbornshoot

Een fotoshoot met een pasgeboren kindje vraagt om een heel speciale aanpak. De kleine baby bepaalt uiteindelijk het tempo en in welke houdingen ik haar of hem kan fotograferen. Ik doe er alles aan om het voor je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken. Een newborn fotoshoot met een pasgeboren baby is uit ervaring het meest ideaal in de eerste 3 weken na de geboorte. In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor ik ze slapend in verschillende poses kan leggen. Voor deze newborn fotoshoot kom ik graag bij jullie thuis. In de eigen thuisomgeving, zo net na de bevalling, is dat vaak fijner voor moeder en kind. Thuis fotograferen geeft voor moeder en baby veel meer rust. Ik neem alle tijd voor deze fotoshoot. En een fotoshoot van een newborn is geen shoot zonder accessoires. Deze neem ik mee en worden in overleg gebruikt om nog mooiere foto’s te maken. Tijd voor voeding of verschonen is natuurlijk ook geen probleem, dat hoort er immers allemaal bij. 

Newborn Fotoshoot

Boek je shoot

Ben je enthousiast geworden over de fotoshoots bij Kleurrijk Fotografeert? Neem dan contact op om een fotoshoot te boeken.