Afscheidsfotograaf

Afscheidsfotograaf Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam,  Haarlem, Hilversum, Hoorn, Leiden, Utrecht en omstreken

Als je een dierbare hebt verloren en het afscheid wilt laten vastleggen. Deze intense dagen worden gebruikt om een mooi en liefdevol afscheid te organiseren. Dit kost veel tijd en met veel liefde en aandacht maken jullie de vele keuzes voor het afscheid.

Tijdens de begrafenis of crematie beleef je de dag misschien wel in een roes. Mijn foto’s laten zie wie er allemaal met je meeleven en hoe mooi het afscheid eigenlijk was. Ook de details die jullie met liefde hebben gekozen blijven zichtbaar op de foto’s. Ze geven houvast en kracht om verder te kunnen na een ingrijpend verlies. Als afscheidsfotograaf is het mijn taak om de liefdevolle momenten voor jullie vast te leggen. Dat vind ik bijzonder en mooi, om via een fotoreportage een stukje herinnering mee kan geven. Hoe fijn is het dat je later de foto’s nog kunt bekijken.

Als afscheidsfotograaf ben ik rustig en bescheiden en beweeg graag op de achtergrond. Tijdens de uitvaart heb ik als afscheidsfotograaf één opdracht en dat is voor de nabestaanden een mooie tastbare herinnering maken. Ik zie momenten tijdens de uitvaart die nabestaanden niet zien of aan hun voorbij gaan.

We maken samen van het laatste afscheid een mooi en liefdevol eerbetoon aan jullie dierbare. Foto’s zijn een herinnering voor later….als troost en omdat zo’n emotionele gebeurtenis nu eenmaal in een roes voorbij vliegt en uiteindelijk de beelden
zullen blijven.

afscheidsfotograaf
Dupho Lid