strandshoot

Familieshoot / Strandshoot

Familieshoot / strandshoot

Een familieshoot / strandshoot op het strand van Petten aan Zee. Zondagochtend vroeg, 10 uur en bijna nog geen andere mensen op het strand. Een heerlijk zonnetje en op de achtergrond een donkere lucht. Ideaal voor een shoot op het strand en een beetje contrast mag er zijn, alleen maar blauwe lucht en een felle zon vind ik als fotograaf ook wat saai. De kleding had deze familie goed uitgezocht. Mijn tips hadden ze ontvangen en waren er mee aan de slag gegaan.

Hieronder staat een deel van de fotoserie. Een mooie fotoserie en achteraf ook erg bijzonder en waardevol. De vader heeft een week na de fotoshoot een ernstig ongeluk gehad. Deze foto’s zijn hierdoor extra waardevol geworden.

familie fotoshoot
strandshoot
strandshoot
strandshoot
strandshoot
strandshoot
strandshoot
strandshoot

Contact

Hebben jullie binnenkort iets te vieren ? Denk dan ook eens aan een fotoshoot met z’n allen. Voor deze fotoshoots ben ik ook in het weekend beschikbaar en denk graag mee over de locatie en kledingkeuze. Op instagram kan je mijn posts volgen, kijk ook daar eens. Via onderstaande knop kan je mij een email sturen. Ik antwoord altijd binnen 24 uur.