Fotograaf Marijke Trienekens

Ontmoet jouw fotograaf

Als 8 jarig meisje kreeg ik voor mijn verjaardag mijn eerste camera! Dit was natuurlijk nog in het analoge tijdperk, maar mijn fascinatie voor fotografie was geboren. Ik heb de opleiding Mode & Kleding in Utrecht gedaan, de opleiding grafische vormgeving gevolgd en aansluitend de 3 jarige vakopleiding tot vakfotografe bij de fotovakopleiding in Amsterdam afgerond met een goed resultaat. Omdat ik mensen mooi en bijzonder vind heb ik mijn specialisatie gedaan in publieke fotografie, en dan met name newborn, baby fotografie, zwangerschap en familie fotoshoots. Maar ook in portretten, boudoir en zakelijke shoots heb ik veel ervaring. Mijn manier van fotografie is in die zin bijzonder omdat bij mij de mens centraal staat. Fotografie is aan één kant een technisch vak, maar aan de andere kant is het ook echt mensenwerk en mijn doel is juist iedereen die voor mijn camera staat zo puur en mooi mogelijk op de foto te zetten.

Zelf ben ik een gevoelsmens waardoor ik degene die voor mijn camera staat snel aanvoel. In mijn ogen iets dat heel belangrijk is, want het helpt onwijs om dan samen tot een heel mooi resultaat te komen. De reacties op mijn werk geven dat ook weer. Een foto is pas goed als het gevoel van het moment erin ligt.

Met de fotografie voor Kleurrijk Fotografeert heb ik echt mijn creatieve plek gevonden en het lijkt me onwijs leuk om ook voor jou een speciaal moment in prachtige foto’s te vangen!

Liefs, Marijke

Boek je shoot

Ben je enthousiast geworden over de fotoshoots bij Kleurrijk Fotografeert? Neem dan contact op om een fotoshoot te boeken.