5 redenen waarom een zwangerschapsfotoshoot

5 REDENEN WAAROM JE EEN ZWANGERSCHAPSFOTOSHOOT ZOU MOETEN DOEN

5 Redenen waarom een zwangerschapsfotoshoot leuk is om te doen

Je bent zwanger, een aanstaande mama to be en zal vast de dagen aftellen tot je je kleintje vast mag houden. Alles is anders in je leven en er zijn veel dingen om over na te denken wanneer je in verwachting bent. 

Als je eenmaal bevallen bent, ben je ook snel vergeten hoe het was met je zwangere buik. Regelmatig hoor ik van vrouwen dat ze het jammer vinden dat ze geen professionele foto’s hebben laten maken van hun zwangerschap. Een herinnering aan deze mooie bijzondere periode in je leven. Hieronder geef ik je daarom 5 redenen waarom je een zwangerschapsfotoshoot zou moeten boeken.

1. Geniet van je lijf

Op dit moment ben je stralend en mooi. Je ziet er super uit! Misschien voel je je niet helemaal top, toch ben je geweldig! Geniet van deze periode en verwen je zelf met een zwangerschapsfotoshoot. 

2. Sta stil bij het kleine geluk dat in je buik groeit.

Een zwangerschap is een van de mooiste en meest levensveranderende periode die een vrouw mag meemaken.  Deze tijd is heel bijzonder en die snel voorbij kan gaan. De tijd vliegt. Bij een zwangerschapsfotoshoot sta je even stil bij het kleine geluk dat in je buik groeit. Jij bent die mooie stralende vrouw.

3. Een leuke date samen met je liefste

Een zwangerschapsfotoshoot is een leuke date, waarbij je even kan genieten van elkaar. In deze tijd waarin de meeste aandacht op de zwangerschap en de baby is gericht. Hoe fijn is het om elkaar tijdens de fotoshoot diep in de ogen te kijken, elkaar even vast kan houden, de liefde voor elkaar te laten zien. En ik leg het ondertussen allemaal vast. Een moment samen stil staan bij jullie, wat jullie samen hebben opgebouwd en stilstaan bij de kleine baby die gaat komen. De foto’s zijn een fijne herinnering voor later, deze zwangerschapsfotoshoot zal je altijd blijven herinneren. 

4. Trots

Een zwangerschap is een bijzonder moment in je leven, en dat verdiend een professionele fotoshoot. Het zullen foto’s worden waar je trots op bent en die het de moeite waard zijn om te delen!
Wil je wat voorbeelden zien van een zwangerschapsfotoshoot zien? Kijk dan op mijn Instagram of in mijn portfolio.

5. Mooie herinneringen voor later

Met deze zwangerschapsfotoshoot maak je herinneringen voor later. En hoe leuk is het om later naar je foto’s terug te kijken en weer te weten hoe het voelde, die bewegingen in je buik. Deze foto’s zullen herinneringen, gevoelens en emoties ophalen. De foto’s van de zwangerschapsfotoshoot gaan je helpen om deze bijzondere periode in je leven beter te herinneren. Dat je weer weet hoe je wegdroomde en probeerde voor te stellen hoe die kleine baby in je buik er uit zou gaan zien. 

Later als je kindje wat ouder is, kan je de foto’s laten zien van jou als zwangere mama, terwijl hij of zij in je buik groeide. 

5 redenen waarom een zwangerschapsfotoshoot
geniet van je lijf bij een zwangerschapsfotoshoot
sta stil bij het kleine geluk dat in je buik groeit
een leuke date samen met je liefste
trots zwangerschapsfotoshoot
mooie herinneringen voor later

Heb je ook zin om je zwangerschap professioneel vast te laten leggen? Neem dan contact via het onderstaand formulier en we bespreken jouw wensen voor jouw/jullie zwangerschapsfotoshoot. 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam