waarom een familie fotoshoot tijdens het gouden uurtje

Waarom een Familie Fotoshoot tijdens het Gouden Uur ?

Waarom een familie Fotoshoot tijdens het gouden uurtje?

Waarom vinden we het gouden uur de beste tijd voor een familie fotoshoot? Er is warmt licht met een gouden gloed. Dat geeft een bijzondere glans op de foto’s. Warmte, plezier en genegenheid is het begrip bij een familie fotoshoot. Samenkomen met je gezin of familie en is deze fotosessie bedoeld om de liefde en herinneringen vast te leggen. Het gouden uurtje is het perfecte moment van de dag hiervoor.

Tips Familieshoot voor ieder moment van de dag

Natuurlijk kan je bijna op ieder moment van de dag een familieshoot buiten maken. Alleen zou ik niet kiezen als de zon hoog aan de hemel schijnt. We willen geen harde schaduwen in het gezicht, toch 😉 

Mijn favoriete tijd om af te spreken is de ochtend als het licht nog zacht is, dan krijg je echt toffe foto’s. Of net voor voor het gouden uurtje, als het licht lekker warm is. 

 

Familie Fotoshoot in de Lente en de Herfst

Het voorjaar en najaar zijn super geschikt voor een familie fotoshoot. Het kan in de Lente en Herfst wel iets kouder zijn dan in de zomer, maar de laatste jaren hebben we ook prachtige nazomerse dagen. Tijdens een familieshoot beginnen we in de duinen en lopen tijdens de fotoshoot richting het strand. Ik maak ook een aantal geposeerde foto’s, dat kan niet anders met een groep. Maar ook een aantal speelse foto’s, deze zijn vooral erg leuk als er kinderen bij zijn. Lekker rennen en springen met z’n allen! Een combinatie strand en duinen is goed te doen. 

Familie Fotoshoot Boeken?

Wil je ook z’n bijzondere fotoshoot boeken in de omgeving Noord Holland ? Mijn werkgebied ligt vanaf Callantsoog tot Noordwijk. Stuur mij dan een berichtje via het onderstaand contactformulier. 

Dit familie fotoshoot blog vind je misschien ook leuk om te lezen! 

familie fotoshoot gouden uur
familieshoot
waarom familie fotoshoot
waarom een familie fotoshoot tijdens het gouden uurtje
familieshoot boeken
familieshoot lente en herfst