tip familie fotoshoot noord holland bloemendaal

Familie Fotoshoot in Noord Holland

Familie Fotoshoot in Noord-Holland

Wat is er nu gezelliger dan met je gezin of hele familie op de foto te gaan? Op een ongedwongen en speelse wijze, op een mooie locatie in Noord Holland, lekker met z’n allen naar buiten. Heerlijk wandelen in de natuur zoals het bos of het strand en ondertussen maak ik mooie foto’s van jullie. 

 

De reden voor een familie fotoshoot is een huwelijksjubileum of de verjaardag van opa en/of oma. Tijdens de familie fotoshoot maak ik ook foto’s van allerlei verschillende combinaties. Naast de foto met de hele familie maak ik ook foto’s van de grootouders met de kleinkinderen. Voorafgaand aan de familie fotoshoot bespreken we natuurlijk eerst jullie wensen. 

 

Zolang de kinderen nog klein zijn, vliegt de tijd voorbij. Voordat je het weet zijn ze groot. Het is dus verstandig om deze tijd vast te leggen door bijvoorbeeld een gezin of familie fotoshoot. Over een aantal jaren heb je de familie foto’s nog, een prachtige herinnering. Een familie fotoshoot is een hele leuke beleving, die jullie altijd zal bijblijven. 

Een prachtig cadeau

Een fotoshoot met de familie is ook erg leuk om cadeau te doen.Verras je vader, moeder, of grootouders met dit unieke cadeau en maak er een dag van om nooit te vergeten. Wil je een cadeaubon bestellen, klik dan hier.

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de blijvende herinnering. Nadat ik alle foto’s zorgvuldig voor jullie heb uitgezocht, bewerk ik ze waar nodig en krijg je ze via een persoonlijk online fotoalbum te zien. Hier mogen jullie de foto’s uitzoeken die jullie bij het fotopakket hebben gekocht. Jullie maken jullie eigen selectie.

DIGITALE FOTO’S

Bij de fotopakketten horen ook digitale fotobestanden. Hiermee kan je de foto’s bij je favoriete leverancier laten afdrukken.  Het is ook mogelijk dat ik de foto’s voor jullie laat afdrukken bij een vakprintcentrale of een fotoalbum voor jullie samenstel. Naast de digitale fotobestanden die bij het fotopakket horen, is het ook mogelijk om extra digitale fotobestanden te bestellen. Deze losse fotobestanden kosten 15  euro per stuk. Zo bepalen jullie zelf wat er bij jullie budget past.

Boek je fotoshoot

Boek je fotoshoot! Ik werk door heel Noord Holland, Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Bergen, Egmond, Hoorn, Callantsoog, Bloemendaal & Zandvoort. Vul onderstaand formulier in en ik neem snel contact met je op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam

a picture is a poem without words

familie fotoshoot amsterdam
familie fotoshoot amsterdam
familiie fotoshoot in noord holland
familie strandshoot
familie fotoshoot petten
Bedrijfsfotografie Woonzorggroep Samen
familiie fotoshoot kleding
familie shoot
familie shoot met het hele gezin
boek je familie fotoshoot
familie fotoshoot in noord holland
familie fotoshoot haarlem
buitenshoot
buitenshoot
buitenshoot strand
familie shoot
familie fotoshoot bloemendaal
familie fotoshoot
familie shoot

Op social media plaats ik met regelmaat nieuwe foto’s.