newborn fotoshoot haarlem

newborn shoot thuis

Newborn Shoot Thuis

 

Een newborn shoot thuis maak ik meestal rond de 14e dag na de geboorte. Het liefst als de kraamzorg is vertrokken, het kindje op of boven het geboortegewicht is en de mama er aan toe is om een fotografe te ontvangen. Samen plannen we het juiste moment voor de newborn shoot bij jullie thuis.

Wat neem ik mee bij de Newbornshoot ?

Op het moment dat ik bij jullie thuis kom voor de newbornshoot, heb ik allerlei verschillende accessiores met mij mee. Leuke mutjes en wollen dekentjes. Allerlei lieve items. Misschien heb je zelf ook leuke accessoires dan wil ik dat natuurlijk ook gebruiken bij de newbornshoot. 

Geboortekaartje Newborn Fotoshoot

Willen jullie een foto van de newborn fotoshoot gebruiken voor het geboortekaartje ? Dat kan maar geef het van te voren aan. Het is mogelijk om dee foto voor het geboortekaartje de dag na de newborn fotoshoot digitaal te ontvangen. 

Ben je enthousiast geworden na het lezen van mijn blog? Hier vind je mijn portfolio met meer informatie over een newborn shoot bij je thuis en hier mijn prijspakketten voor de verschillende fotoshoots.
newborn shoot thuis
geboortekaartje newbornshoot
newborn shoot
wat neem ik mee naar de newbornshoot
newborn fotoshoot haarlem
newborn fotoshoot