familie fotoshoot strand

familie fotoshoot op het strand, zand en een glimlach

Familie Fotoshoot op het strand, zand en een glimlach

Fotoshoot op ‘t Strand, Zand en een glimlach

Voor een spontane strand fotoshoot

Willen jullie ook een fotoshoot op het strand?

Fotoshoots op het strand zijn erg leuk om te doen, en in de afgelopen 15 jaar heb ik enorm veel mogen maken.

Allemaal leuke gezinnen en familie’s, groot en klein. Opa & oma’s, met hun kinderen en kleinkinderen, soms de hond ook mee heb ik voor mijn camera gehad. Garantie voor strand, zand en glimlach. Heerlijk als iedereen plezier heeft. Het gaat om de ontspannen sfeer, voor mij hoeft niemand te poseren.  

Fotoshoots op het strand maak ik veel al in de kop van Noord-Holland, Callantsoog, Petten (mijn grote favoriete strand), Camperduin, Hargen, Schoorl, Bergen, Egmond aan Zee, Bakkum, Bloemendaal, Zandvoort en het Zuid-Hollandse Noordwijk. Elk strand en strandopgang heeft zijn eigen sfeer. Soms zijn de duinen dichtbij en toegankelijk. Voor mij zijn al deze stranden en het gebied erom heen, bekend terrein. Het strand van Petten is mijn favoriete strand. Zo heerlijk breed en leeg strand en dan heb ik het niet over hoogzomer, want dan geniet iedereen van het strand, maar over de overige maanden van het jaar.

Familie fotoshoots op het strand en in de duinen staan garant voor plezier en leuke spontane foto’s.

Ook zwangerschapsfotoshoots maak ik veel op het strand. Een zwangerschapsshoot maak ik het liefst tijdens het gouden uurtje. Het gouden uur is net voordat de zon ondergaat. Het licht is dan super mooi en warm en zacht.  Op de foto’s krijg je geen harde schaduwen en het contrast is minder scherp. Het geeft een prachtige sfeer wat je terugziet op de foto’s. 

De familie fotoshoot hieronder is gemaakt op het strand van Bergen aan Zee. Een familie fotoshoot op het strand.

Een kleine selectie uit een geweldige familie fotoshoot, de familie was voor een weekend bij elkaar, wonen verspreid over verschillende werelddelen en de zon scheen. Wat wil je nog meer.  Kijk ook eens op mijn insta pagina, hier plaats ik met regelmaat nieuwe foto’s. 

strandshoot
familieshoot bergen aan zee
familieshoot bergen aan zee
familie fotoshoot bergen aan zee
strand zand en een glimlach
familie fotoshoot strand
strandshoot
familieshoot bergen aan zee
familieshoot bergen aan zee
familie fotoshoot strand
portret