newborn fotoshoot velserbroek

Newborn fotoshoot aan huis | Velserbroek

Newborn Fotoshoot aan huis | Velserbroek

 

Een nieuw kindje, zacht huidje en donshaartjes, kleine vingertjes en teentjes. Alles is mooi aan een pasgeboren baby.

Een fotoshoot met een pasgeboren newborn baby vraagt om een heel speciale aanpak. De kleine baby bepaalt uiteindelijk het tempo en in welke houdingen ik haar of hem kan fotograferen. Ik doe er alles aan om het voor je kleintje zo makkelijk mogelijk te maken.

Een fotoshoot met een newborn baby is uit ervaring het meest ideaal rond de 14 dagen na de geboorte. In deze periode slapen baby’s nog heel diep, waardoor ik ze slapend in verschillende poses kan leggen. Zodra het kindje op geboortegewicht is en de kraamzorg is vertrokken, kan ik voor de newbornshoot bij jullie thuis komen.

In de eigen thuisomgeving, zo net na de bevalling, is dat vaak fijner voor moeder en kind. Thuis fotograferen geeft voor moeder en baby veel meer rust. Ik neem alle tijd voor de fotoshoot en plan er dan ook ruim de tijd voor in.

Een fotoshoot van een newborn is geen shoot zonder de leuke en bijzondere accessoires. Deze neem ik mee en worden in overleg gebruikt om nog mooiere foto’s te maken. Tijd voor voeding of verschonen is natuurlijk ook geen probleem, dat hoort er immers allemaal bij.

 

De newborn fotoshoot met dit schattige pasgeboren jongetje was de 13e dag na de geboorte ingepland en hiervoor moest ik naar Velserbroek. De fotoshoot verliep rustig en was binnen 2 uur klaar. Naast foto’s met de kleine baby, heb ik ook foto’s met het zusje en de ouders gemaakt. Een mooie fotoserie is het geworden, zie hieronder een selectie uit de fotoserie. 

Op Instagram en Facebook kan je mij volgen. Ik post met regelmaat foto’s.

 

newborn fotoshoot aan huis velserbroek