familie fotoshoot strand

De leukste Noord-Hollandse strand locaties voor een familie Fotoshoot

Familie fotoshoot in Callantsoog

Callantsoog is een heerlijke locatie voor strandbezoek en natuurlijk om een familie fotoshoot te maken. Ten eerste heeft Callantsoog heeft het oudste naturistenstrand van Nederland. Het heeft een breed strand en duingebied. En bij Callantsoog heb je het Zwanenwater. Uniek gebied duinmeren gebied in Noord Holland. Vanaf de vogelkijkhutten kun je over het meer verschillende vogels spotten in, op en rondom het water. Vogels kan je tot en met Camperduin bekijken, het vogelgebied loopt onder de Hondsbossche Zeewering door. Veel fotoshoots op het strand, maak ik rond Callantsoog. In de avond vaak rond het gouden uurtje. Ook prive kom ik hier graag samen met mijn honden, twee teckeldames, lekker wandelen. Wandelen en fotograferen doe ik graag.

Familie Fotoshoot op het strand van Petten

 

Waarom heeft Petten aan Zee een nieuw strand en duingebied?

Enorme hoeveelheden zand zijn in 2016 opgespoten om Petten en het achterland te beschermen tegen overstromingen en de woeste zee. In Petten aan Zee zijn ook nieuwe duinen aangelegd. De nieuwe Hondsbossche Duinen kunnen een zeestijging van maar liefst één meter tegenhouden. Voorlopig ben je dus in Petten en omgeving veilig. De nieuwe duinen verbinden het plaatsje Petten nu met het strand. Op het strand van Petten staat een kunstwerk, het verdwenen dorp, oftewel het Palendorp. Erg in trek bij fotografen voor bijzondere foto’s tijdens ruig strandweer en tijdens het gouden uurtje.

In Petten heb je ook Panoramaduin

Vergeet niet om de 26 meter hoge panoramaduin te beklimmen want het uitzicht vanaf de top is fantastisch! Je hebt vanaf de panoramaduin uitzicht over de Noordzee, het strand, het dorp, de duinen en in het voorjaar zie je zelfs de kleurrijke bloemenvelden.

Familie fotoshoot in Hargen

 

De badplaats Hargen ligt tussen Camperduin en Groet in. Het is feitelijk geen dorp maar bestaat slechts uit een groot parkeerterrein in de duinen en een strandtent. De enige toegangsweg leidt naar het noordelijker gelegen Camperduin. De badplaats is begin jaren zeventig aangelegd. De naam Hargen aan Zee is waarschijnlijk gekozen vanwege de naam van het oorspronkelijke pad erheen, de Hargerzeeweg.

Het hoogheemraadschap moest de Hondsbossche Zeewering versterken en zijn  begin 2010 begonnen met een metamorfose. De dijk is met zand versterkt. De stenenwal van Petten tot en met Camperduin is met zand opgespoten en hierdoor is een bijzonder natuurgebied ontstaan voor mens en dier.  Super fijn om met de fiets vanaf Callantsoog naar Bergen te fietsen.

Familie fotoshoot Bergen aan Zee

 

Bergen aan Zee is een van fijnste dorpen aan de Noordhollandse zeekust. Kilometers zandstrand waar je ’s zomers heerlijk kunt luieren, zwemmen en watersporten. Maar ook een ideale locatie om in de herfst en winter eindeloos te wandelen en uit te waaien. Bergen aan zee is echt heel populair om te een lang weekend of een weekje te verblijven. Ook bij mij staat Bergen aan zee boven aan mijn lijst bij een fotoshoot. Hotel Blooming is voor mij een vast adres als ik mensen ontmoet die bij mij een  familie fotoshoot hebben geboekt. Vaak is de reden voor een familie fotoshoot een trouwfeest, jubileum of als een van de (groot) ouders jarig is. Een mooi moment om gelijk met de hele familie op de foto te gaan.

Familie fotoshoot Egmond aan Zee

Als je zin hebt in een heerlijke strandwandeling of gewoon even uitrusten en genieten van een ziltig briesje aan zee? Dan ben je in Egmond aan het juiste adres. De vuurtoren J.C.J. Van Speijk zie je al van verre en kan je bezoeken. Ook het gezellige centrum van Egmond is de moeite waard voor een bezoekje. Als oud inwoner van Egmond, staat dit dorpje aan de zee op mijn lijstje voor een familie fotoshoot. Omdat ik hier heel veel jaren heb gewoon, ken ik Egmond op mijn duimpje, trouwens net als de hierboven vermeldde dorpjes.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van mijn blog over familieshoots, strandshoots aan de stranden in Noord Holland. Neem dan snel contact met mij op en bespreken we jullie wensen. Lijkt me erg leuk en hopelijk tot gauw!  Mijn werkwijze bij een familie fotoshoot kan je hier lezen. Je kan ook op mijn instagram kijken, daar post ik dagelijkse foto’s uit mijn portfolio. 

De leukste Noord-Hollandse strand locaties voor een familie fotoshoot
familie fotoshoot strand hargen
familie fotoshoot strand callantsoog
familie fotoshoot strand
familie fotoshoot strand
familie fotoshoot strand bergen aan zee
familie fotoshoot strand